OM SKÅNEBLÄSTRING AB

Vi på Skåneblästring är ett familjeföretag som utgår från Svalöv i nordvästra Skåne med ett upptagningsområde som sträcker sig över de södra och mellersta delarna av landet.

Vi har många års erfarenhet av blästring samt ytbehandling och erbjuder en stor varietet av blästringstjänster såsom blästring av betong, metall och stål. Detta med hjälp av en mängd olika metoder, varav vilken eller vilka avgörs av de specifika förutsättningarna och omständigheterna i det enskilda fallet. Vidare erbjuder vi betongslipning, samt den innovativa och miljövänliga ytbehandlingsmetoden RPR Induktion. Under Våra tjänster kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder och vilka metoder som finns att tillgå. Vi vågar påstå att vi har något för alla ändamål.

Vår strävan är att utveckla våra tjänster i enlighet med fokus på miljöpåverkan och arbetsmiljö, ett arbete som är ständigt pågående. Därav ingår vi i Ytskyddsgruppen som är ett nätverk bestående av flertalet aktörer som alla har samma mål – att utveckla ytbehandlingsindustrin mot minsta möjliga miljöpåverkan samt en riskfri arbetsmiljö för alla verksamma på den specifika arbetsplatsen. Vidare möjliggör samarbetet inom Ytskyddsgruppen att vi kan erbjuda en större varietet av tjänster och metoder.

Välkommen med din förfrågan!

Snabba & effektiva

Med toppmodern utrustning och kunniga medarbetare utför vi arbetena snabbt och effektivt.

Professionella

Med över 12 år i branschen har vi kunskapen som behövs för att utföra professionella jobb.

Flexibla

Inget jobb är för stort eller för litet för oss!

Fokus på miljöpåverkan & arbetsmiljö

Vi samarbetar med Ytskyddsgruppen som är ett nätverk bestående av ett flertal företag. Genom att vi är med i nätverk kan vi erbjuda flera olika tjänster.

Blästring betong

Mobil slungblästring av plana betongytor är vår specialitet. Metoden lämpar sig väl vid både nyproduktion samt vid renoveringar och är i det närmaste dammfri.

Blästring stål

Vi utför blästring av stål med hjälp av ett flertal metoder – såväl konventionella som innovativa.

Betongslipning

Betongslipning kan med fördel utföras för att frambringa en vacker och levande struktur på betongen.

Specialprojekt